Det var inte igår!

Tänker inte skylla på något, bara konstatera att jag har varit en slöfock vad det gäller att rapportera min status som konstnär. Kanske vinner vi alla på det. Vem vill höra gnäll när det är som mörkast omkring undertecknad och vem vill dränkas i sliskiga floskler om framgång?

(Ser inga uppräckta händer och fortsätter alltså på inslagen bana.)

Om det nu ska rapporteras om något överhuvudtaget, vill jag påpeka att det är vår och att det är lättare att arbeta när det är så ljust att man åtminstone ser vilket material man hanterar.

Dagens material var rostig plåt. Rost gör mig lycklig. Kanske kopplar jag detta kemiska fenomen till min egen uppenbarelse på något sätt. Om så är fallet, känns det helt ok.

Kungsängslilja i plåt

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *