Jag skapar, alltså lever jag.

Med risk för att nå nya höjder inom disciplinen ”egotripp”  meddelar jag på detta sätt att jag mår som allra bäst när jag får måla och sprätta runt med tassarna i färg och form. Som grädde på moset har jag numera möjlighet att diskutera mina idéer, visa mina alster och dela med mig av förvärvad färdighet innan den hinner kallna.

Min dag kan se ut så här:
Efter frukost studsar jag till min verkstad i ”100 idéer”. Där väntar hyresvärdarna med nybryggt kaffe och glada miner.
Plötsligt är klockan 18 och det är dags att stänga verkstad och butik.

Skapande verksamhet har en tendens att äta tid och den verkar aldrig bli mätt.

 

måne

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *